Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 6175 vizualizari

 

Un aperitiv care arata bine , se face usor si are un gust delicat . Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive . 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
  • 3-4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil.

Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .

Il indem subtire .

Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate   si maslinele .

Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .

Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.01.2016, 16:49

Minunata! De cand am si eu in plan sa fac una din asta, cred ca de prin 2012, de cand am ajuns aici

Rocsi 1

18.01.2016, 19:36

Super buna trebuie sa fie si are si aspect frumos!

miki_a 1

21.01.2016, 00:53

Buna idee! Imi place tare mult si aspectul!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti